Configure 3.2

Navigatie verbergen of weergevenVorige onderwerpVolgende onderwerpDelenAfdrukkenPDF

Back-ups maken en terugzetten

U kunt van diverse categorieën instellingen een back-up maken en terugzetten.

Wij raden u aan het back-upbestand op te slaan op een netwerkserver en niet op de Fiery-server zelf. Het back-upbestand wordt anders verwijderd wanneer u systeemsoftware opnieuw installeert.

Belangrijke informatie om rekening mee te houden bij het maken en terugzetten van back-ups:

• U kunt opgeslagen instellingen voor Back-&up maken en terugzetten in zowel Configure als Command WorkStation gebruiken.

• In het geval van een upgrade van de Fiery-server naar een nieuwe versie van de systeemsoftware, kunt u het back-upbestand terugzetten dat u in de eerdere versie hebt gemaakt. Alle nieuwe instellingen die niet beschikbaar waren in de vorige versie van de systeemsoftware worden echter ingesteld op de systeemstandaard.

• U kunt de instellingen voor Back-up maken en terugzetten ook terugzetten naar een andere Fiery-server van hetzelfde model en met dezelfde versie, maar de instellingen zoals Servernaam, IP-adres en Netwerkinstellingen worden niet hersteld; de bestaande instellingen blijven ongewijzigd. Dit voorkomt problemen met beide Fiery-servers in hetzelfde netwerk.