Configure afsluiten

Bepaalde wijzigingen worden pas van kracht nadat u de Fiery Server hebt gereboot. Als opnieuw starten, rebooten of een andere actie is vereist om een instelling te wijzigen, wordt dit aangegeven in de banner boven aan de pagina. Als u meerdere instellingen wijzigt die een reboot vereisen, kunt u wachten met rebooten totdat u alle instellingen hebt gewijzigd.

Kies een van de volgende mogelijkheden:
  • Reboot de Fiery Server zodat de wijzigingen van kracht worden.

• Als u de Fiery Server nog niet wilt rebooten, moet u afsluiten of zich afmelden om Configure af te sluiten. De wijzigingen worden opgeslagen. Bepaalde wijzigingen worden pas toegepast nadat de Fiery Server is gereboot.