Serverinstellingen weergeven, opslaan of afdrukken

Het tabblad Serverconfiguratie in Command WorkStation vermeldt de huidige instellingen van de Fiery Server.

Configuratie-instellingen van server weergeven

In het tabblad Serverconfiguratie kunt u categorieën van Fiery Server-instellingen bekijken of de instellingsopties wijzigen.

1. Maak vanuit Command WorkStation verbinding met de gewenste Fiery Server en klik op Apparaatcentrum > Algemeen > Serverconfiguratie.
  2. Kies een van de volgende mogelijkheden:
    • Klik op de snelkoppelingen aan de linkerzijde van de pagina om de instellingen voor een bepaalde categorie weer te geven.

• Klik op Configure rechtsonder in het venster om de huidige instellingsopties van de Fiery Server te wijzigen.

Serverconfiguratie opslaan als bestand

U kunt de serverconfiguratie opslaan als een bestand voor elke Fiery Server waarmee u verbinding maakt. Dit is vooral nuttig als u meerdere Fiery Servers beheert en alle wijzigingen in de instellingen van de Fiery Server wilt bijhouden.

1. Maak in Command WorkStation verbinding met de gewenste Fiery Server en kies een van de volgende mogelijkheden:
    • Klik op Apparaatcentrum > Algemeen > Serverconfiguratie.

• Kies Start > Serverconfiguratie.

2. Klik op Opslaan als.
  3. Geef de bestandsnaam en -locatie op.
  4. Klik op PDF of Gewone tekst als bestandstype voor de export.
  5. Klik op Opslaan.

Serverconfiguratiepagina afdrukken

Als u klaar bent met de instelling, drukt u de serverconfiguratie af om de instellingen te controleren en bewaart u deze in de buurt van de Fiery Server zodat u deze snel kunt raadplegen. Gebruikers hebben de informatie op deze pagina nodig, bijvoorbeeld de huidige standaardinstellingen van de printer.

1. Maak in Command WorkStation verbinding met de gewenste Fiery Server en kies een van de volgende mogelijkheden:
    • Klik op Apparaatcentrum > Algemeen > Serverconfiguratie.

• Kies Start > Serverconfiguratie.

2. Kies een van de volgende mogelijkheden:
    • Klik op Afdrukken, selecteer de printer waarnaar u de serverconfiguratiepagina wilt verzenden en klik vervolgens op Definiëren als u andere taakeigenschappen voor de afdruktaak wilt opgeven dan die die momenteel als standaard zijn ingesteld op de Fiery Server. Klik opnieuw op Afdrukken om de pagina af te drukken.

• Klik op Bestand > Afdrukken > Serverconfiguratie. Er wordt een serverconfiguratiepagina verzonden naar de printer waarmee u op dit moment verbinding hebt. De pagina wordt afgedrukt met het standaardpapierformaat en de opties van de Fiery Server.