Back-ups maken en terugzetten

U kunt van verschillende soorten instellingen een back-up maken en terugzetten (als de Fiery Server deze ondersteunt).

• Fiery-instellingen (waaronder alle instellingen die zijn geselecteerd in Configure)

• Kleurinstellingen (waaronder profielbewerkingen met Color Editor, door de gebruiker toegevoegde profielen, steunkleuren en vervangkleuren)

• Preflightvoorinstellingen

• Scaninstellingen (huidige scansjablonen en instellingen, als de Fiery Server deze functie ondersteunt)

• Instellingen van Command WorkStation (waaronder door de gebruiker gemaakte tabbladvoorinstellingen, lokale taakvoorinstellingen, voorkeuren van Command WorkStation, inslagsjablonen)

Opmerking: De optie Instellingen van Command WorkStation is niet beschikbaar op alle Fiery Servers. Wanneer deze optie wordt ondersteund, is deze alleen beschikbaar vanuit Command WorkStation op de Fiery Server met aangesloten monitor, toetsenbord en muis.
  • FreeForm-/VDP-hulpbronnen (waaronder FreeForm-masters en andere VDP-hulpbronnen, zoals PPML-hulpbronnen en koppelingen)

• Paper Catalog (instellingen die in Paper Catalog zijn opgegeven, maar mogelijk geen ladekoppelingen)

• Virtuele printers (alle door de gebruiker gemaakte virtuele printers en de bijbehorende instellingen)

• Servervoorinstellingen

• Lettertypen (door de gebruiker geïnstalleerde lettertypen)

• Takenlogboek (lijst van verwerkte taken)

Opmerking: Wij raden u aan het back-upbestand op te slaan op een netwerkserver, niet op de Fiery Server zelf. Anders wordt het back-upbestand verwijderd wanneer u systeemsoftware opnieuw installeert.

Belangrijke informatie om rekening mee te houden bij het maken en terugzetten van back-ups:

• U kunt opgeslagen instellingen voor Reservekopie maken en terugzetten in zowel Configure als Command WorkStation gebruiken.

• In het geval van een upgrade van de Fiery Server naar een nieuwe versie van de systeemsoftware, kunt u het back-upbestand terugzetten dat u in de eerdere versie hebt gemaakt. Alle nieuwe instellingen die niet beschikbaar waren in de vorige versie van de systeemsoftware worden echter ingesteld op de systeemstandaard.

• U kunt instellingen voor Reservekopie maken en terugzetten ook terugzetten naar een andere Fiery Server van precies hetzelfde model en versie. In dat geval worden echter de standaardwaarden hersteld voor instellingen zoals Servernaam, IP-adres en Netwerkinstellingen. Zo worden problemen voorkomen met meerdere Fiery Servers naast elkaar op hetzelfde netwerk.