Version Editor

Navigatie verbergen of weergevenVorige onderwerpVolgende onderwerpDelenAfdrukkenPDF

Een taak openen in Version Editor

U kunt een taak openen in Version Editor.
  1. Open een taak in Version Editor op een van de volgende manieren:
    • Klik met de rechtermuisknop op een taak en selecteer Version Editor.
    • Klik met de rechtermuisknop op een PDF-taak met versie of een taak met perforatorinstellingen en selecteer Voorbeeld.
    • Selecteer een PDF-taak met versie of een taak met perforatorinstellingen en klik op het pictogram Voorbeeld in de werkbalk.
    De taak wordt weergegeven in het venster Fiery Preview. Miniaturen van de taak worden weergegeven in het linkerdeelvenster en de geselecteerde pagina in het hoofddeelvenster.

De knop Version Editor bevindt zich in de rechterbovenhoek van het venster Fiery Preview.

Opmerking: Version Editor is afhankelijk van het taaktype. Raadpleeg Version Editor voor meer informatie.
  2. Klik op de knop Version Editor.