Map

Navigatie verbergen of weergevenVorige onderwerpVolgende onderwerpDelenAfdrukkenPDF

Systeemvereisten

Dit zijn de minimumvereisten om FreeForm Create te kunnen laten werken.

macOS

• Mac OS X 10.11 of hoger
  • 4 GB RAM of meer aanbevolen
  • 7 GB beschikbare ruimte op de vaste schijf
  • Minimale schermresolutie: 1280 x 1024

Windows

• Microsoft Windows 7 SP1, 8.1 (update van april 2014) en 10 64-bits en hoger
  • Windows Server 2008 R2 SP1, 2012 R2 (update van april 2014), 2016 64-bits en Windows Server 2019
  • Intel Core i3-processor of hoger
  • 4 GB RAM of meer aanbevolen
  • 16 GB beschikbare ruimte op de vaste schijf
  • Minimale schermresolutie: 1280 x 1024

Ondersteuning van afdrukken via Fiery System

FreeForm Create ondersteunt Fiery servers die draaien op System 10 en latere software.

Fiery API

FreeForm Create vereist dat Fiery API is geïnstalleerd op de aangesloten Fiery servers om te kunnen afdrukken.

De installatie-instructies voor Fiery API vindt u op https://www.efi.com/products/fiery-servers-and-software/fiery-integration/fiery-api/installation/.