Map

Navigatie verbergen of weergevenVorige onderwerpVolgende onderwerpDelenAfdrukkenPDF

Systeemvereisten

Dit zijn de minimumvereisten om FreeForm Create te kunnen laten werken.

Mac OS

• Mac OS X 10.11 of hoger
  • 4 GB RAM of meer aanbevolen
  • 7 GB beschikbare ruimte op de vaste schijf
  • Minimale schermresolutie: 1280 x1024

Windows

• Microsoft Windows 7 SP1, 8.1 (de update van april 2014), en 10 64-bits en later.
  • Windows Server 2008 R@ SP1, 2012 R2 (de update van april 2014), en 2016 64-bits
  • Intel Core i3-processor of hoger
  • 4 GB RAM of meer aanbevolen
  • 16 GB beschikbare ruimte op de vaste schijf
  • Minimale schermresolutie: 1280 x1024

Ondersteuning van afdrukken via Fiery System

FreeForm Create ondersteunt Fiery servers die draaien op System 10 en latere software.