Pappersstorlek för 2-upp

Pappersstorlek är den faktiska storleken på papperet (ovikt) som din broschyr skrivs ut på.

När du väljer en pappersstorlek för broschyren har du flera alternativ:

• Välj storlek i listan med tillgängliga storlekar.
  • Välj från Paper Catalog (om Paper Catalog stöds på Fiery server).

• Skapa en anpassad pappersstorlek

• Välj Samma som dokumentstorlek

Anpassade sidstorlekar

Booklet Maker stöder anpassade sidstorlekar för brödtextsidorna och försättsbladen i broschyren. När du använder Booklet Maker från skrivardrivrutinen kan du också skapa en anpassad dokumentstorlek. Minsta och högsta anpassade sidstorlekar beror på skrivarens och slutbehandlarnas kapacitet.

Information om det anpassade storleksintervallet för skrivaren som stöds finns i Skriva ut.

Document size (Dokumentstorlek)

Dokumentstorlek är storleken för varje sida i ditt originaldokument och definieras i applikationens dialogruta Skrivarinställning (eller Utskriftsformat). När du utformar broschyren kan det kan hjälpa att tänka på dokumentstorlek som den digitala inmatningen (sidstorleken som definieras i originaldokumentet) och pappersstorlek som den fysiska utskriften (dimensionerna på det faktiska pappersstycket i skrivarfacket).

Obs: Storleken som definieras på programmets formateringsmeny kan skilja sig från den storlek som definieras i programmets dialogruta för Utskriftsinställningar (eller Sidinställningar). Storleken som är relevant för Booklet Maker definieras i programmets dialogruta Utskriftsinställning (eller Sidinställning).

Kantmatning

Kantmatning är den sida av papperet som först kommer in i skrivaren. Matningsriktningen (kortkantsmatning eller långkantsmatning) är associerad med vissa pappersstorlekar.

När du väljer en dokumentstorlek i Utskriftsinställningar (eller Sidinställning) är det inte nödvändigt att ta hänsyn till den kantmatning som är kopplad till den pappersstorlek du väljer. Slutbehandlaren kan däremot kräva kantmatning i en viss riktning. I Booklet Maker är pappersstorlekar med matningsriktning som inte stöds av slutbehandlaren nedtonade i listan över tillgängliga storlekar.