Booklet Maker

Vis eller skjul navigasjonForrigeNesteDelSkriv utPDF

Åpne Booklet Maker

Du kan åpne Booklet Maker fra skriverdriveren eller fra Command WorkStation Job Properties (Jobbegenskaper).

Få tilgang til Booklet Maker fra skriverdriveren

Få tilgang til Booklet Maker fra kategorien Oppsett i Fiery server skriverdriveren.

1. Velg Fil > utskrifti programmet, og velg Fiery server fra listen over skrivere.
    • Klikk på Egenskaper i Windows.
    • På macOS velger du Fiery-funksjoner fra rullegardinlisten.
  2. Gjør ett av følgende:
    • Velg kategorien Fiery-utskrift i Windows.
    • Klikk Fullstendige egenskaper i Hurtigtilgang-ruten i macOS.
  3. Klikk på kategorien Oppsett og velg deretter alternativet Hefte.

Få tilgang til Booklet Maker via Command WorkStation

Få tilgang til Booklet Maker via Command WorkStation vinduet Prosjektegenskaper.

Før du starter oppgaven nedenfor, importerer du jobben til Hold-køen i Command WorkStation.
  1. Gjør ett av følgende for å åpne Jobbegenskaper:
    • Dobbeltklikk på utskriftsjobben i Holdt-listen i Jobbsenteret.
    • Høyreklikk (Windows) eller ctrl-klikk (macOS) på jobben i Holdt-listen i Jobbsenter, og velg Egenskaper i menyen som vises.
    • Velg jobben din i Holdt-listen i Jobbsenteret, og velg Egenskaper i Handlinger-menyen.
  2. Velg kategorien Oppsett i vinduet Jobbegenskaper.
  3. Velg alternativet Hefte.