Boekje maken

Navigatie verbergen of weergevenVorige onderwerpVolgende onderwerpDelenAfdrukkenPDF

Maateenheden wijzigen

U kunt millimeters, punten of inches gebruiken als maateenheid.

Opmerking: U kunt de maateenheid niet vanuit het printerstuurprogramma wijzigen.
  1. Ga in Command WorkStation naar Bewerken > Voorkeuren.
  2. Klik op Region om het deelvenster Landinstellingen te openen.
  3. Selecteer de maateenheid in het menu Maateenheden en klik op OK.
Opmerking: Wijzigingen worden pas van kracht wanneer Command WorkStation opnieuw wordt gestart.