EFI Cloud Connector Help Map

Navigatie verbergen of weergevenVorige onderwerpVolgende onderwerpDelenAfdrukkenPDF

Deactiveren EFI Cloud Connector

Deactiveer EFI Cloud Connector om de vermelde apparaten los te koppelen van EFI IQ.

Opmerking: Niet verbonden apparaten zijn nog steeds geregistreerd bij EFI IQ.
  1. Start de EFI Cloud Connector van een van de volgende locaties:
    • Windows: Start > Fiery > EFI Cloud Connector
    • Windows: EFI Cloud Connector-bureaubladpictogram
    • Mac OS: Ga > Toepassingen > Fiery > EFI Cloud Connector
    • Ubuntu: EFI Cloud Connector-bureaubladpictogram
  2. Klik op uw Gebruikersnaam.
    Opmerking: Uw Gebruikersnaam is het e-mailadres dat aan uw EFI IQ-account is gekoppeld.
  3. Klik op ECC deactiveren. EFI Cloud Connector wordt opnieuw opgestart.
  4. Sluit het EFI Cloud Connector-venster.