EFI Cloud Connector Help Map

Navigatie verbergen of weergevenVorige onderwerpVolgende onderwerpDelenAfdrukkenPDF

Configuratie van proxy-instellingen

Configureer uw proxy-instellingen om verbinding te maken met EFI IQ via een firewall met EFI Cloud Connector.

De EFI Cloud Connector en de Fiery server moeten zich in hetzelfde proxynetwerk bevinden.
  1. Start de EFI Cloud Connector van een van de volgende locaties:
    • Windows: Start > Fiery > EFI Cloud Connector
    • Mac OS: Ga > Toepassingen > Fiery > EFI Cloud Connector
    Opmerking: U kunt EFI Cloud Connector openen in een browser van http://localhost:11214.
  2. Klik op Proxy-instellingen configureren.
  3. Selecteer in het venster Proxy-instellingen de optie Proxy gebruiken.
  4. Selecteer Automatisch als Proxy-beveiligingsmethode.
  5. Geef de volgende informatie op in de tekstvelden:
    • Naam proxyserver
    • Poort
    • Proxy-gebruikersnaam
    • Proxy-wachtwoord
  6. Klik op Test. Als de proxy-configuratietest is geslaagd, wordt een bericht weergegeven in het venster Proxy-instellingen.
  7. Klik op Opslaan.