EFI Cloud Connector Help Map

Navigatie verbergen of weergevenVorige onderwerpVolgende onderwerpDelenAfdrukkenPDF

Registreer een Fiery server

Sluit een Fiery server aan op EFI IQ met EFI Cloud Connector.

Elke Fiery server moet online zijn.

EFI Cloud Connector moet worden geïnstalleerd op een systeem dat tegelijkertijd wordt uitgevoerd als de verbonden Fiery servers.

Als het systeem dat EFI Cloud Connector host is uitgeschakeld, zal de Fiery servers die is aangesloten via EFI Cloud Connector offline verschijnen.

1. Start de EFI Cloud Connector van een van de volgende locaties:
    • Windows: Start > Fiery > EFI Cloud Connector
    • Mac OS: Ga > Toepassingen > Fiery > EFI Cloud Connector
    Opmerking: U kunt EFI Cloud Connector openen in een browser van http://localhost:11214.
  2. Selecteer de Fiery server die u wilt registreren of klik op Server toevoegen en typ de apparaatnaam of het IP-adres.
  3. Typ het Fiery beheerderswachtwoord voor het apparaat en klik vervolgens op Registreren.
  4. Typ de gegevens en het wachtwoord van uw EFI IQ-account.
  5. Klik op Aanmelden.